Rólunk

Rólunk - Otthonfelújítás

A kölcsönös bizalom alapja a jó munkakapcsolat, a pontos projektvezetés és a kiszámíthatóság. Értékeljük a minőséget, és törekszünk rá, hogy legjobb tudásunk szerint megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak.

Küldetésünk

Legfontosabb üzletpolitikánk a megbízhatóság, teljeskörűség, tartós épületek és hosszútávú kapcsolatok kialakítása. A cégünk folyamatos fejlődésre törekszik, hogy minőségi munkával ügyfelei megelégedettségét növelje. Napi feladatunknak tekintjük a módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, a hibák elkerülését a vezetés, szervezés és végrehajtás minden területén.

Célunk

Célunk, hogy színvonalas munka- és lakókörnyezetet hozzunk létre, minden terhet levegyünk megbízóink válláról, ami a tervezéstől egészen a kulcsátadásig felmerülhet. Szakembereink gyors és minőségi munkát nyújtanak, a felmerülő problémákra egyszerű megoldásokat adunk. Kapcsolataink révén nem csak elfogadható áron dolgozunk, hanem minőségi anyagokat használunk.

elérhetőségeink


Üdvözlöm,


Hamar Ernő vagyok a tulajdonos!

Több, mint 15 éve vagyok építési vállalkozó, már a 2008-as válság előtt is dolgoztam és az egyik első voltam, aki az építkezési recesszióból talpra tudott állni, mert:

  •   a minőségi munka
  •   jó feltételekkel

  •   kedvező áron
  •   mindig is szükséges.

Ez a cég azért jött létre, hogy a lakossági üzletágon túl a céges ügyfelek, irodaházak, üzemi létesítmények, szállodák és egyéb nagy volumenű felújítási munkálatok is szakszerűen és szépen kivitelezésre kerüljenek.

Mielőtt belefogna az épület felújításába, kérje ki véleményünket!

Komoly szakembergárdával rendelkezünk, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen építési, felújítási kérdésre kielégítő választ adjunk akár generálkivitelezőként, akár részterületen.

Nálunk a felmérés és tervezés mindössze 7.500,- Forint, amelyet a felújítás megrendelése esetén jóváírunk!

Mi maszkban dolgozunk!

Kiemelkedő figyelmet fordítunk ügyfeleink és a magunk védelme érdekében!
maszkban_dolgozunk

Hamar Homes Garancia!

100% elégedettségi garanciát adunk pénzvisszafizetéssel!

Külsős Felelős Műszaki vezetőinknek hála, plusz biztosítékot nyújtunk, mind a minőség, mind az időben való befejezéshez.

garancia
hu_HUHU_HU