Ingyenes felmérés és pályázat elkészítés

Lakásfelújítás

Teljes körű kivitelezést (lakásfelújítást) vállalunk Pest és Nógrád megyében egyaránt. Többé nem kínszenvedés a felújítás. Szakembereink Önökért dolgoznak. Fontosnak tarjuk a precíz munkát és a pontosságot. Kérjen ajánlatot most!

Visszahívást kérek

Tudj meg többet rólunk

Megrendeléseink többségét főként építőipari fővállalkozóként, generál-kivitelezőként teljesítjük. Összefogjuk a teljes körű építési, átalakítási, felújítási munkálatokat, illetve gépészeti, erős és gyengeáramú kivitelezéseket. Munkáinkat saját munkatársakkal, illetve magasan képzett és sok esetben már jól bizonyított minőségben dolgozókkal, alvállakozókkal végezzük.

A tulajdonos és vezető

elérhetőségeink

Üdvözlöm! Hamar Ernő vagyok a HamarHomes Bt. tulajdonosa, amely cég azért jött létre, hogy segítséget nyújtson azoknak, akiknél időszerű a lakásfelújítás. A kölcsönös bizalom alapja a jó munkakapcsolat, a pontos projektvezetés és a kiszámíthatóság. Értékeljük a minőséget, és törekszünk rá, hogy legjobb tudásunk szerint megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Legfontosabb üzletpolitikánk a megbízhatóság, teljeskörűség, tartós épületek és hosszútávú kapcsolatok kialakítása. A cégünk folyamatos fejlődésre törekszik, hogy minőségi munkával ügyfelei megelégedettségét növelje. Napi feladatunknak tekintjük a módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, a hibák elkerülését a vezetés, szervezés és végrehajtás minden területén.

Ajánlatkérés!

hu_HUHU_HU