About Us

Rólunk - Otthonfelújítás

Mutual trust is based on a good working relationship, accurate project management and predictability. We value quality and strive to meet our customers' expectations to the best of our ability.

Küldetésünk

Legfontosabb üzletpolitikánk a megbízhatóság, teljeskörűség, tartós épületek és hosszútávú kapcsolatok kialakítása. A cégünk folyamatos fejlődésre törekszik, hogy minőségi munkával ügyfelei megelégedettségét növelje. Napi feladatunknak tekintjük a módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, a hibák elkerülését a vezetés, szervezés és végrehajtás minden területén.

Célunk

Célunk, hogy színvonalas munka- és lakókörnyezetet hozzunk létre, minden terhet levegyünk megbízóink válláról, ami a tervezéstől egészen a kulcsátadásig felmerülhet. Szakembereink gyors és minőségi munkát nyújtanak, a felmerülő problémákra egyszerű megoldásokat adunk. Kapcsolataink révén nem csak elfogadható áron dolgozunk, hanem minőségi anyagokat használunk.

elérhetőségeink


Üdvözlöm,


Hamar Ernő vagyok a tulajdonos!

Több, mint 15 éve vagyok építési vállalkozó, már a 2008-as válság előtt is dolgoztam és az egyik első voltam, aki az építkezési recesszióból talpra tudott állni, mert:

  •   a minőségi munka
  •   jó feltételekkel

  •   kedvező áron
  •   mindig is szükséges.

Ez a cég azért jött létre, hogy a lakossági üzletágon túl a céges ügyfelek, irodaházak, üzemi létesítmények, szállodák és egyéb nagy volumenű felújítási munkálatok is szakszerűen és szépen kivitelezésre kerüljenek.

Mielőtt belefogna az épület felújításába, kérje ki véleményünket!

Komoly szakembergárdával rendelkezünk, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen építési, felújítási kérdésre kielégítő választ adjunk akár generálkivitelezőként, akár részterületen.

Nálunk a felmérés és tervezés mindössze 7.500,- Forint, amelyet a felújítás megrendelése esetén jóváírunk!

We wear mask during our work!

We pay outstanding attention to our customers' and our own health' defence!
maszkban_dolgozunk

Hamar Homes Guarantee!

We give a 100% satisfaction guarantee with a money back!

Thanks to our External Responsible Technical Managers, we provide extra assurance, both in terms of quality and completion on time.

garancia
en_USEN